SIMPLEBET

Έκανε αποχή από το σeξ για ένα χρόνο και δείτε τι έπαθε!

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014



Με σενάριο ταινίας μοιάζει η ζωή του Αυστραλού Peter Lynagh, ο οποίος την Πρωτοχρονιά του 2013 αποφάσισε να παραμείνει χωρίς σeξ για ένα... χρόνο!

Όπως ο ίδιος δήλωσε πως μέχρι τότε ήταν «εντελώς ρηχός». Έβγαινε με γυναίκες, τα Σαββατοκύριακά του ήταν γεμάτα πάρτι, κλαμπ και εpωτικές συνευρέσεις της μιας βραδιάς.

Μετά τη μεγάλη του απόφαση όμως ανακάλυψε μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα του, που του αρέσει.


 «Τώρα βλέπω τις σχέσεις ως άποψη ζωής, πριν τις έβλεπα από την άποψη του κρεβατιού. Μπορώ τώρα να πω κατηγορηματικά, ότι είχα εμμονή και ότι χρειαζόμουν επιβεβαίωση κάνοντας σeξ. Ένιωθα άδειος εσωτερικά. Ο εαυτός μου δεν μου άρεσε. Ένιωθα καλά μόνο αν έβλεπα ότι ήμουν αρεστός σε πολλές γυναίκες. Είναι λυπηρό να κοιτάζω πίσω. Πόσοι άλλοι παίκτες εκεί έξω κάνουν το ίδιο πράγμα, επειδή αισθάνονται κενοί;», λέει.

Ωστόσο, η ιστορία του 32χρονου προπονητή μποξ είναι κάτι περισσότερο από μια αφήγηση για «ένα χρόνο χωρίς σeξ»!

Φυσικά, ούτε κι εκείνος δεν πίστευε την εξέλιξη αυτής του της προσπάθειας. Ο νεαρός άνοιξε έναν λογαριασμό στο Facebook «Pete's Chastity for Charity» και αποκόμισε 50.000 δολάρια για την καταπολέμηση της σeξουαλικής βίας εις βάρος παιδιών της Καμπότζης.

Μάλιστα, τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Lynagh πέρασε μια συγκινητική ημέρα στην Καμπότζη και επισκέφθηκε τα παιδιά που η οργάνωσή του βοήθησε να ξαναβρούν μια κανονική ζωή. Η σeξουαλική του αποχή του έθεσε διάφορες δυσκολίες, τις οποίες αφηγήθηκε σε ένα μπλογκ και σε μια σειρά από βίντεο. Επιτρεπόταν να φιλήσει κάποιον, αλλά όχι να έχει κάποια περαιτέρω φυσική επαφή.

«Τώρα έχω έναν σκοπό στη ζωή: το να βοηθάω άλλους. Αγαπώ τον εαυτό μου και περιμένω να βρω κάποια που να μοιράζεται τις ιδέες μου. Ανακαλύπτω το βάθος μιας γυναίκας και το μυαλό της, το πόσο έξυπνη και ειλικρινής είναι. Μεγάλωσα», καταλήγει.

Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah