SIMPLEBET

Stop bullying: Ένα φιλμάκι που μικραίνει, κάθε φορά που κάνεις share

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014



Κάθε φορά που μιλάς για ένα φαινόμενο και ενημερώνεις τον κόσμο, αυτό αρχίζει να εξαλείφεται. Σε αυτή τη λογική βασίστηκε η οργάνωση Singapore’s Coalition Against Bullying for Children and Youth, η οποία δρα κατά του bullying ενάντια στα παιδιά και τους νέους.

Με μία πρωτότυπη καμπάνια αποφάσισαν να ενημερώσουν τον κόσμο για το φαινόμενο της εποχής, το οποίο στη Σιγκαπούρη φαίνεται να καλπάζει. Ένα ασπρόμαυρο φιλμάκι που έχει στόχο να παρακινήσει τον κόσμο να μάθει τι είναι το bullying και να το σταματήσει, έχει ως πρωταγωνιστή ένα αγοράκι το οποίο το κοροϊδεύουν οι συμμαθητές του στο σχολείο. Η πρωτοτυπία όμως δεν είναι αυτή.

Το εν λόγω βίντεο έχει διάρκεια δύο λεπτά. Κάθε φορά που ένας χρήστης του facebook το μοιράζεται, τότε αυτό μικραίνει κατά ένα μιλιδευτερόλεπτο. Όσοι περισσότεροι μοιραστούν το βίντεο αυτό, τόσο λιγότερο θα γίνεται και θα καταλήξει να έχει μόνο μία συρρικνωμένη εικόνα.

Τότε είναι που θα έχει πετύχει σε ένα μεγάλο επίπεδο και το στόχο της η οργάνωση, αφού όσο περισσότερος κόσμος ξέρει για το bullying, τόσο το μικρότερο γίνεται το φαινόμενο. Κι ενώ το αγοράκι φαίνεται να λέει ότι δεν έχει νόημα να μοιραστεί τι του συμβαίνει αφού δεν θα αλλάξει κάτι, την ίδια ώρα αλλάζει κάτι αν μοιραστείτε κι εσείς το βίντεο! Share it to end it!

Δείτε το βίντεο και πατήστε ΕΔΩ για να το κάνετε share στο facebook.


peoplegreece.com



Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah