SIMPLEBET

Ο Οδηγός του μοιραίου Smart είχε σχέση με την 24χρονη που πέθανε

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014



Τραγική ειρωνία; Παιχνίδι της μοίρας; Ο οδηγός του μοιραίου smart που έσπειρε το θάνατο στην Πέτρου Ράλλη δήλωσε οτι στο παρελθόν είχε σχέση με…

την 24χρονη που ακρωτηριάστηκε και πέθανε μία μέρα μετά το τροχαίο. Ο 27χρονος με καταγωγή απο την Αλβανία, ο οδηγός του μοιραίου smart που το πρωί της 15ης Οκτωβρίου σκόρπισε τον θάνατο στην Πέτρου Ράλλη, γνώριζε την  24χρονη κοπέλα που ακρωτηριάστηκε και πέθανε μία μέρα μετά στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.
Αυτό το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας το αποκάλυψε ο ίδιος καθώς όταν έμαθε τα ονόματα των νεκρών κατέρρευσε. Αφού συνήλθε είπε πως η 24χρονη ήταν στο παρελθόν το κορίτσι του.
Οι αστυνομικοί πάντως αποκλείουν το ενδεχόμενο να ήταν στόχος εκδίκησης του 27χρονου η νεαρή γυναίκα καθώς πράγματι πήγε αφρενάριστος για τουλάχιστον 400 μέτρα με το smart.
Ο 27χρονος θα παραμείνει σε κατ΄οίκον περιορισμό, φρουρούμενος καθώς εισαγγελέας και ανακριτής διαφώνησαν για την προφυλάκισή του. Eπίσης του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και του αφαιρέθηκε το διαβατήριο.

Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah