SIMPLEBET

ΟΜΑΔΕΣ: Συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Γιάννη Συκιώτη

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014


Δόξα Προκοπίου
Η οικογένεια της ΑΟ Δόξας Προκοπίου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Συκιώτη και στην ΑΕ Κηρίνθου για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 
  Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και όλο το αγωνιστικό τμήμα της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια στην οικογένεια και στην ομάδα της ΑΕ Κηρίνθου για τον αιφνίδιο θάνατο του ποδοσφαιριστή Γιάννη Συκιώτη.

Α.Ο. ΑΡΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕ.ΚΗΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ..........

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ
Πραγματικα κριμα και αδικο να πας να κανεις αυτο που αγαπας και να χανεις τη ζωη σου απο κεραυνο.....κουραγιο στην οικογενεια του....Καλο ταξιδι Γιαννη!!!

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΜΝΗΣ
ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ Γ.ΣΥΚΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ.

Α.Ο. Σκεπαστής
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Ο.ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΚΙΩΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕ ΚΗΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΕ.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ.

ΑΟ Χαλκίδας
Η οικογένεια του Α.Ο. Χαλκίς, συγκλονισμένη από τον αιφνίδιο θάνατο του Γιάννη Συκιώτη, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους συγγενείς και φίλους του νεαρού ποδοσφαιριστή καθώς και στην ομάδα της Α.Ε. Κηρίνθου.

Ερμής Ροβιών

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό ενός νέου ανθρώπου,ενός ποδοσφαιριστή.Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του αλλά και στην ομάδα ΑΕ Κηρίνθου όπου αγωνιζόταν.Καλό ταξίδι..

Στροφυλιακός Αθλητικός Όμιλος

Η οκογενεια του Στροφυλιακου εκφραζει τα θερμα συλληπητηρια στην οικογενεια του αδικοχαμενου Γιαννη Συκιωτη.
Καλο ταξιδι Γιαννη, θα ζεις για παντα στις καρδιες μας !

Α.Ε ΚΗΡΙΝΘΟΥ
Yπάρχουν στιγμές που τα λόγια χάνουν την αξία τους στιγμες απόλυτης οδύνης και θλίψης απέραντης, όπως αυτή που βιώνει η οικογένεια της ομάδα μας και το ποδοσφαιρο στην ευβοια πρωτίστως, όμως, για τους συγγενείς, την οικογένεια του Γιάννη,Σύσσωμη η κοινωνία της ομάδος μας, διοίκηση και ποδοσφαιρικό τμήμα εκφραζουν τα θερμα συλλυπητηρια. 
Η κηδεία του θα θα πραγματοποιηθεί αύριο 16 00 στο ΜΕΤΟΧΙ για το στερνό αντίο στο καλύτερο παιδί που έφυγε τοσο άδικα για αυτο που αγαπούσε.....ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ......

ΑΚΑΔΗΜΙΑ-Π.Σ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Π.Σ.ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.


Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah