SIMPLEBET

Απίστευτοι θάνατοι κατά τη διάρκεια του σεξ

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014



Στη συνάντηση με τον θάνατο δεν κλείνεις κάποιο ραντεβού. Μπορεί να έρθει οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και αν αυτή η στιγμή περιλαμβάνει έντονη σαρκική απόλαυση.
Σας παρουσιάζουμε 11 θεότρελους τρόπους με τους οποίους άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της εpωτικής πράξης.

Kenneth Pinyan



Ο Kenneth Pinyan ήταν μηχανικός της Boeing στο Σιάτλ. Μετά την εργασία του επισκεπτόταν τακτικά ένα αγρόκτημα και είχε σeξουαλικές σχέσεις με ένα άλογο. Το 2005 ένα άλογο του προκάλεσε διάτρηση παχέος εντέρου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.Η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως έρευνα και αποκάλυψε πως ο 40χρονος λάτρευε την κτηνοβασία και είχε πλήθος ποpvοταινιών με ζώα στην αποθήκη του.

Kirsten Taylor




Η 29χρονη Kirsten Taylor από το Craley της Πενσιλβάνια πέθανε από ηλεκτροπληξία που προκάλεσαν οι ηλεκτρικοί σφιγκτήρες θηλών. Η νεαρή δεν υπολόγισε καλά την ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος που τη χτύπησε, ακουμπώντας πάνω της το yυμvό καλώδιο τροφοδοσίας του σεσουάρ της.

Ralph Santiago




Ο 31χρονος Ralph Santiago εργαζόταν ως υπάλληλος σεκιούριτι στο Reading της Αγγλίας. Υπήρχαν βράδια που του άρεσε να αυτοϊκανοποιείται. Ένα βράδυ, φορώντας μια στολή, μάσκα αερίων, γάντια και μπότες, έπαθε ασφυξία και πέθανε.

Αττίλας ο Ούννος




Υπάρχουν πολλές διαφορετικές θεωρίες για το πώς ο Αττίλας πέθανε κατά τη διάρκεια του σeξ. Ο Αττίλας παντρεύτηκε μια νεαρή κοπέλα, που λεγόταν lldico. Παρά τη φήμη του για την αγριότητά του στο πεδίο της μάχης, συνήθιζε να τρώει και να πίνει ελαφρά. Την πρώτη νύχτα του γάμου του, όμως, πραγματικά το έριξε έξω.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας υπέστη μια αιμορραγία στη μύτη, αλλά μεθυσμένος όπως ήταν, δεν το παρατήρησε. Πνίγηκε στο ίδιο του το αίμα και βρέθηκε νεκρός το επόμενο πρωί.
Chelsea Tumbleston και Brent Tyler




Ήταν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας και έκαναν σeξ στην ταράτσα του κτιρίου. Ωστόσο, το νεαρό ζευγάρι έπεσε από την οροφή, ύψους 15 μέτρων, και υπέκυψε στα τραύματά του.

Tracey Scully




Ο 53χρονος Colin Scully έπνιξε τη γυναίκα του κατά τη διάρκεια της πράξης, επειδή αυτή τον φώναξε με άλλο όνομα.

Felix Faure




Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας βρήκε τον θάνατο ενώ συνευρισκόταν με την ερωμένη του. Φημολογείται ότι ο θάνατός του επήλθε λόγω καρδιακής προσβολής που έπαθε κατά τη διάρκεια του στοματικού έpωτα.

Lu




Ο 53χρονος Lu βρέθηκε νεκρός μέσα σε ένα κοτέτσι. Ο υπολογιστής του στο σπίτι του έπαιζε ακόμα ποpvό. Η χαμηλή θερμοκρασία τού προκάλεσε ένα θανατηφόρο έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Reinhard Wallecker και Stefanie Tanzer




Τραγικό θάνατο την ώρα που συνευρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό τους είχαν οι Reinhard Wallecker και η Stefanie Tanzer. Το ζευγάρι πέθανε πιθανότατα από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα.
Ανώνυμος Κροάτης





Ένας 80χρονος συνταξιούχος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια μιας πeολειχίας σε παζάρι της Κροατίας. Ήταν τόσο ενθουσιασμένος που μια 30χρονη πόpvη θα τον ικανοποιούσε, που έχασε τη ζωή του.

Sergey Tuganov




Καρδιακή προσβολή έπαθε ο 28χρονος Sergey Tuganov, καταναλώνοντας μια ολόκληρη συσκευασία Viagra για να ικανοποιήσει με επιτυχία δυο νεαρές πόpvες επί 12ωρο.

Πηγή: Huffpost.gr


Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah