SIMPLEBET

Σεισμός Νεπάλ: Νέο video από τη στιγμή που σείστηκε η γη!

Τρίτη 28 Απριλίου 2015





Η εικόνα συγκλονίζει. Η Γη τρέμει. Σκόνη καλύπτει τα πάντα. Κτίρια τρέμουν. Άνθρωποι τρέχουν πανικόβλητοι και ουρλιάζουν από φόβο. Είναι η στιγμή του ισχυρού σεισμού των 7,9 Ρίχτερ στο Νεπάλ, που άφησε πίσω του 
Το νέο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ video έχει τραβηχτεί με κινητό τηλέφωνο στην επαρχία Jilong στη δυτική Κίνα, στα σύνορα με το Νεπάλ. Τα βούνα γύρω γύρω τρέμουν. Η γη ανοίγει στα δυο. Τα κτίρια "χορεύουν" στους ρυθμούς των φονικών Ρίχτερ. 

Όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην πλατεία, αρχίζουν να τρέχουν πανικόβλητοι. Ακούγονται ουρλιαχτά. Φωνές. Τρόμος. Μια εικόνα που δύσκολα μπορεί να περιγραφεί. Η σκόμη από τα βουνά που σείονται καλύπτει τα πάντα. Εικόνα απόκοσμη. Εικόνα που κάνει τα χέρια να ιδρώνουν. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τον τρόμο αυτών των ανθρώπων, των γονιών που τρέχουν για να απομακρύνουν τα παιδιά τους και να τα προστατεύσουν.

Την ώρα που έρχεται στο φως το νέο video από τη στιγμή του φονικού σεισμού, ο νεότερος απολογισμός έχει πια φτάσει στους 4.310 νεκρούς, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών στο Κατμαντού. Οι τραυματίες που έχουν καταμετρηθεί μετά την καταστροφή φθάνουν τους 7.953, όπως διευκρίνισε ο Λάκσμι Πράσαντ Ντακάλ. 
Στις χώρες οι οποίες γειτονεύουν με το Νεπάλ, όπου η πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση επίσης προκάλεσε καταστροφές, αν και σε πολύ μικρότερη κλίμακα, ο μέχρι στιγμής απολογισμός κάνει λόγο για συνολικά περίπου 100 νεκρούς.


newsit.gr

Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah